Cruise ClassNieuws

Vergroot je cruisekennis met Zeetours

Ben jij een reisagent en heb je nog niet eerder een cruiseschip van binnen bekeken of wil je jouw cruise kennis uitbreiden? Grijp dan je kans en meld je aan bij Zeetours Cruises voor één van de volgende scheepsbezoeken:
*Celebrity Constellation, 9 juni in Amsterdam
*Costa Luminosa, 7 juli in Amsterdam
*Celebrity Eclipse, 22 juli in Rotterdam
*Westerdam, 26 juli in Rotterdam
* Eurodam, 8 augustus in Amsterdam
Je krijgt een rondleiding, een presentatie én een uitgebreide lunch aan boord. Het bezoek speelt zich af tussen 10.00 uur (melden) en 14.00 uur (ontscheping). Meld je snel aan per email (jos.de.vijlder@zeetours.nl), met vermelding van de volgende gegevens: voor- en achternaam, naam reisbureau, geslacht, geboortedatum, geboorteplaats, nationaliteit, paspoortnummer en vervaldatum paspoort. Het aantal plaatsen is beperkt.

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Vrouwen op vakantie met vrouwen

Volgende bericht

Nieuwe aanwinst The Travel Club

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.