Nieuws

Verhuizing Corendon Boeing 747 van start

Deel dit artikel

Afgelopen nacht is de Boeing 747 van Corendon aan haar laatste reis begonnen. Atilay Uslu (Directeur-eigenaar van Corendon), gaf hiervoor dinsdagavond het ceremoniële startschot, in het bijzijn van de commissaris van de Koning van de provincie Noord-Holland Arthur van Dijk.

In de SKYBAR 747 van het Corendon Village Hotel werd met een druk op de knop de verlichting in het toestel ontstoken, waarna het in beweging kwam. Op een trailer van transportgigant Mammoet reed de Queen of the Sky vervolgens over Schiphol, om via de Zwanenburgbaan het terrein te verlaten en haar weg te vinden over de weilanden. Maar liefst 1.250 genodigden en bezoekers waren getuige van dit indrukwekkende schouwspel.

Met shuttlebussen werden zij naar een ingerichte spottersplek in het weiland gebracht, waar het toestel even na middernacht majestueus voorbij reed. De Boeing 747 blijft twee dagen in het weiland staan, waarna zij vrijdag- en zaterdagnacht haar reis vervolgt naar de hoteltuin van het Corendon hotel.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Wizz Air vanaf Eindhoven en Brussel naar Georgië

Volgende bericht

Schiphol bereikt bijna haar limiet

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.