Nieuws

Verkeersbureau Centraal-Amerika (CATA) organiseert virtuele roadshow door Europa

Deel dit artikel

Het overkoepelende verkeersbureau van Centraal-Amerika CATA organiseert deze maand voor touroperators een live webinar en workshop voor de Europese markten Nederland, Engeland, Spanje, Frankrijk, Italië, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Vier van de acht landen uit het samenwerkingsverband – Nicaragua, Honduras, Guatemala en Belize – geven presentaties. Na de landenpresentaties kunnen productmanagers vervolgens één-op-één gesprekken aangaan met meer dan 40 deelnemende reisbedrijven uit de vier landen, waaronder hotels, DMC’s MICE organisatoren, incoming reisbureaus en andere.

De ministers van Toerisme van deze landen houden een persconferentie waarin ze het toeristisch potentieel en de Covid-19 maatregelen die genomen zijn om veiligheid voor toeristen te waarborgen, zullen toelichten. De webinar voor Nederland valt samen met die voor Engeland en start om 15.00 uur op vrijdag 30 oktober. Uitnodigingen worden verzonden door Baltus Communications, het PR-bureau van CATA in Nederland.

Programma 30 oktober:

  • 15.00pm: Welkom
  • 15.05pm: presentatie Nicaragua
  • 15.15pm: presentatie Honduras
  • 15.25pm: presentatie Guatemala
  • 15.35pm: presentatie Belize
  • 15.45pm: vraagkwartiertje
  • 16.00pm: transfer naar workshop platform voor een-op-een gesprekken
  • 16.05pm: start de persconferentie met de ministers van Toerisme van Belize (Manuel Heredia), Guatemala (Mynor Cordón), Honduras (Nicole Marrder) en Nicaragua (Anasha Campbell).

 

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Verplichte coronatest voor Nederlandse reizigers naar Italië

Volgende bericht

Even geen KLM Werelddeal Weken

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."