Nieuws

Verkeersbureau Cuba lanceert Nederlandse website

Het verkeersbureau van Cuba in de Benelux heeft gisteren haar Nederlandse website gelanceerd: www.nunaarcuba.nl. De website is bedoeld als smaakmaker voor zowel de consument als de pers, met niet alleen veel informatie over Cuba maar ook met handige tips zoals evenementen en festivals. De website neemt de bezoeker mee op een muzikale tour door Cuba. Zo kan men door middel van een geïntegreerde jukebox zelf de muziek naar zijn of haar keuze bepalen en al swingend het eiland verkennen. Ook is veel video- en fotomateriaal en uitgebreide toeristische informatie voor handen. Door middel van social networks als Facebook en Hyves kan men ook vakantie-ervaringen uitwisselen en op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van het verkeersbureau.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Bekende Rotterdammers ‘openen’ legendarisch HAL-schip

Volgende bericht

16 februari - Ook voetbalfans vieren Valentijnsdag

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.