Nieuws

Verkeersbureau Oman lanceert vernieuwde website

Het Verkeersbureau van Oman heeft een geheel vernieuwde website gelanceerd met focus op de beleving en converie.

Nieuwe functionaliteiten, op de website kunnen consumenten nieuwtjes over Oman vinden, reistips en aanbiedingen. Naast actuele informatie over Oman bevat de site ook veel beelden, een Google maps implementatie en een koppeling met de facebook pagina van het verkeersbureau. Daarnaast is de website uitgebreid met een aantal route suggesties.

Interactief en up-to-date, op de homepage kunnen consumenten tips, advies en reisverhalen met elkaar delen in het gastenboek of vragen stellen aan het verkeersbureau. Regelmatig plaatst het verkeersbureau van Oman nieuwtjes en andere gadgets online, zoals de virtuele tour door de Sultan Qaboos Grand Mosque.

Bijzonder aanbod, voor de komende maanden hebben de partners van het verkeersbureau extra bijzondere aanbiedingen beschikbaar gesteld, speciaal voor de bezoeker van de Oman site. Zo worden gratis excursies, reizen met een eenmalige korting of een gratis upgrade van een standaard kamer naar een suite aangeboden.

Nieuws en informatie over Oman, om alles te weten te komen over Oman als vakantieland kunnen consumenten zich op www.visitoman.nl inschrijven voor de gratis e-mailnieuwsbrief van het verkeersbureau van Oman, de facebook pagina www.facebook.nl/sultanaatoman bezoeken en de algemene brochure van Oman bestellen of direct online bekijken. Ook heeft het verkeersbureau van Oman een gratis App voor de I-pad ontwikkeld, waar geïnteresseerden nog meer leuke wetenswaardigheden en tips over Oman kunnen vinden.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TUI voert geboekte reizen Oad uit

Volgende bericht

Passagiersgroei Stena Line op route Hoek van Holland - Harwich

Auteur

TJ van Apeldoorn

TJ van Apeldoorn

T.J. is commercieel directeur bij TravelPro.