Nieuws

Verken New York op de fiets tijdens Bike Month NYC

Fietsen door New York is leuk, gezond, hip en vooral ongekend populair! New York staat gedurende de hele maand mei in het teken van happy Bike Month. Tijdens National Bike to Work Day laat New York massaal de metro staan, de Awesome Views Ride geeft de mooiste uitzichten en de Brooklyn Tour is voor de echte fietsfanaten. Tijdens de happy Bike Month staan er meer dan 200 bijzondere fietsroutes, eco-trails, bike workshops en andere fietsevenementen in de spotlight. Een hoogtepunt voor fietsliefhebbers is de Five Boro Bike Tour die op 1 mei de aftrap vormt van de fietsmaand. 30.000 fietsers uit de hele wereld leggen een route af van 67 kilometer langs highlights van de vijf wijken van New York.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Bril meest geclaimde item tijdens wintersportperiode

Volgende bericht

Bas Ruben: van Disney naar Costa Cruises

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."