Vandaag is de verkoop gestart voor Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Vanaf zomer 2020 kunnen gasten verblijven in het hotel dat een eerbetoon is aan de Marvel Superhelden. Het hotel viert het Marvel Universum in hedendaagse Art Deco, de typische stijl van New York, met verschillende Marvel kunstwerken. Voor de eerste boekingen geldt een exclusieve Marvel openingsaanbieding.

De eerste boekingen voor aankomsten vanaf 15 juni 2020 in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel ontvangen een exclusief Marvel kunstwerk. Het limited-edition kunstwerk is ontworpen door de Britse kunstenaar Matt Ferguson, die beroemd is om zijn epische creaties voor Marvel. Het toont de superhelden voor een reusachtige wolkenkrabber in New York. Ook Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel en andere beroemde Marvel monumenten, zoals de Avengers Tower, zijn afgebeeld. Dit prachtige art-Deco kunstwerk voegt een vleugje elegantie van het hotel toe aan elk interieur. Naast dit collector’s item bestaat de exclusieve aanbieding ook uit een gratis ontbijtbuffet in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel en één maaltijd (lunch of diner) in het hotel per persoon per nacht. Een ideale gelegenheid om de twee nieuwe restaurants in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel uit te proberen: Downtown Restaurant en Manhattan Restaurant.

Boeken
Deze exclusieve openingsaanbieding voor Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel kan worden geboekt van 5 november tot 4 december 2019.

Zomer 2020
Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel heeft de stijl van een kunstgalerie in New York, en is een eerbetoon aan de stad die de geboorteplaats was van de Marvel Superhelden en hun bedenkers. Als Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel in zomer 2020 opent is dit het eerste hotel dat is gewijd aan de kunst van Marvel. Het heeft dan een van de grootste collecties Marvel kunstwerken ter wereld met meer dan 300 items, waaronder exclusieve en nooit eerder vertoonde stukken. Disneyland Paris werkt samen met meer dan 50 artiesten van Marvel Comics en Marvel Studios om de rijkdom van het Marvel universum te laten zien, zoals stripboekomslagen, posters, illustraties uit films, storyboards, originele schetsen en meer.

Renovatie
Deze ongekende renovatie omvat ook een vernieuwing van alle kamers, die de verfijnde stedelijke stijl van Tony Stark’s smaak weerspiegelen. Alle kamers (inclusief 471 Superior Rooms) tonen verschillende Marvel kunstwerken. Daarnaast hebben de 65 Empire State Club kamers extra faciliteiten. Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel heeft ook 25 ruime suites, die een eerbetoon brengen aan iconische helden als de Avengers en Spider-Man. Verwijzingen vinden gasten terug in het ontwerp van de meubels in bepaalde suites en de muren tonen spectaculaire werken van Marvel artiesten waarvan sommige speciaal voor de suites zijn gemaakt. Gasten die in Club kamers en Suites verblijven, genieten van exclusieve faciliteiten en diensten zoals een eigen receptie en toegang tot de Empire State Lounge. Dit is een elegante privélounge om te ontspannen en te ontbijten.

Extra Magic Time
Gasten die verblijven in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel krijgen uiteraard alle voordelen van de Disney Hotels: gratis pendeldienst, Extra Magic Time met exclusieve toegang tot delen van de Disney Parken voordat de andere bezoekers naar binnen gaan.