Nieuws

Verkoop Olympische Zomerspelen gestart

Deel dit artikel

ATP Event Experts is onlangs gestart met de verkoop van entreekaarten en arrangementen voor de Olympische Zomerspelen 2012 in London. Er is een speciaal Olympisch Team op de verkoop gezet aangezien er een grote opkomst wordt verwacht vanuit Nederland.

Bedrijven en particulieren kunnen entreekaarten aanvragen op www.atpi.nl/os2012. De kaarten worden na de sluitingsdatum toegewezen. Voor wedstrijden waar de vraag het aanbod overstijgt, wordt de toewijzing bepaald door een notariële loting. Jeroen de Roever, Manager Group SportsStrategy: ‘Nu de Spelen dicht bij huis plaatsvinden, reizen Nederlandse bedrijven en consumenten massaal naar London’. ATP is al ruim anderhalf jaar in voorbereiding om voor de Nederlandse markt zoveel mogelijk kaarten te bemachtigen. De Roever: ‘Uiteindelijk hopen wij uit te komen op zo’n 100.000 kaarten’. ATP verzorgd tevens uiteenlopende arrangementen naar de Olympische Zomerspelen.


Deel dit artikel
Vorige bericht

WIN NU: Romantische kano afzaktocht voor twee personen

Volgende bericht

ArkeFly deze zomer naar Ibiza

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."