Nieuws

Vernieuwde overeenkomst Travelport en Schiphol Travel International

Travelport heeft vandaag een vernieuwing van de overeenkomst met Schiphol Travel International aangekondigd. De relatie tussen Travelport en Schiphol Travel International bestaat al sinds 2000 waarbij Travelport het bedrijf zowel on- als offline services biedt.

Schiphol Travel International is het zakenreisbureau dat zich richt op exclusieve dienstverlening aan middelgrote en grote multinationals. Het bedrijf is zowel gevestigd in Nederland als in het Verenigd Koninkrijk. Schiphol Travel International behoort de laatste drie jaar tot de snelst groeiende zakenreisorganisaties in de Nederlandse markt.

Dankzij deze vernieuwde overeenkomst blijft Schiphol Travel International beschikking houden over het uitgebreide reisaanbod dat Travelport biedt, inclusief fares en aanvullende services van toonaangevende luchtvaartmaatschappijen en low cost carriers. Tevens hebben zij toegang tot ruim 600.000 hotelaccommodaties (waarvan 500.000 onafhankelijke hotels). Schiphol Travel International zal bovendien gebruik blijven maken van het toonaangevende reserveringssysteem en de merchandising technologieën van Travelport.

“Wij zijn verheugd om onze overeenkomst met Travelport te vernieuwen. Door de innovatieve technologische oplossingen die wij via Travelport inzetten kunnen wij beter tegemoet komen aan de behoeften van ons bedrijf en zijn wij zo in staat om uitzonderlijke service te kunnen blijven leveren aan onze klanten”, aldus Daan Lenderink, Director van Schiphol Travel International.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Hoekstra Managing Director Thomas Cook Nederland

Volgende bericht

Consumentenbond: stenen reisbureau laat meerwaarde liggen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.