CoronavirusNieuws

Verplichte Covid-test Sardinië afgeschaft

De verplichte Covid-test voor Sardinië is afgeschaft. Deze week was er een hoop onduidelijkheid over de test. De regionale rechtbank heeft vandaag een streep door het plan gehaald.

Toeristen moeten zich wel voor een reis naar Sardinië voor vertrek registreren via de website van de Sardijnse autoriteiten of via de SardegnaSicura app (te downloaden via de Appstore). Daarnaast zijn ze verplicht om op openbare plaatsen een mond/neusmasker te dragen.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. […] die Sardinië wilden bezoeken nog een verplichte Covid-test doen, maar daar zette de rechtbank halverwege september een streep door. De meest recente informatie met instructies en adviezen kunt u vinden op de website van het […]

Vorige bericht

ANVR: reisadvies Duitsland geeft geen recht kosteloos te annuleren

Volgende bericht

TUI verhoogt capaciteit op Curaçao, Bonaire, Chalkidiki en Madeira

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.