Nieuws

Verscherping coronamaatregelen in Italië

Deel dit artikel

Italië verscherpt de coronamaatregelen vanwege het toenemend aantal besmettingen. Bezoekers hebben vanaf 6 augustus een ‘green pass’ nodig voor onder andere overdekte restaurants, musea, fitnessstudio’s en zwembaden. Voor de green pas hebben bezoekers een vaccinatiebewijs, een negatieve coronatest of een bewijs van herstel nodig. Bezoek aan het terras kan zonder pas.

In Italië werden gisteren ruim 5.000 nieuwe coronabesmettingen en 15 doden geregistreerd. Mede door de delta-variant verspreid het virus zich snel, met name onder jongeren. Het land wil in augustus nieuwe regels voor de indeling van de risicozones invoeren. Gisteren tijdens een persconferentie riep de minister van Volksgezondheid de Italiaanse bevolking op om zich te laten vaccineren.

Daarnaast worden de risicogebieden vanaf 6 augustus bepaald door de bezetting van de ziekenhuisbedden op de Covid-19-afdelingen en op de intensive care-afdelingen in plaats van het aantal besmettingen.

 

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Eersteklas Marvel restaurant aan boord van de Disney Wish

Volgende bericht

Nieuwe partner voor Sunny Cars op Mallorca om tekort tegen te gaan

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.