Nieuws

Vervolg ANVR-Congres: seminar Duits verkeersbureau

In aansluiting op het succesvolle ANVR-Congres in Dresden organiseert het Duits Verkeersbureau een seminar over de vijf oostelijk gelegen deelstaten en de hoofdstad Berlijn. Onder de naam Duitsland ANDERS – Go East! biedt deze bijeenkomst touroperators, reisbureaus en zelfstandige reisagenten volop gelegenheid nader kennis te maken met dit wat minder bekende deel van het land. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 12 februari 2014 tussen 17:00 en 21:00 uur in Hotel Crowne Plaza Amsterdam South. Na een korte introductie waarin de oostelijke deelstaten hun toeristische aanbod en highlights presenteren, biedt de bijeenkomst aan de deelnemers voldoende gelegenheid om contacten te leggen. Ter afsluiting van deze informatieve avond vindt er onder begeleiding van live-muziek en speciale acts een diner plaats. Ook worden er mooie prijzen verloot, zoals twee vliegtickets met Darwin-Airline naar Leipzig. Aanmelden voor de workshop kan bij Henning Rüder, salesmanager van het Duits Verkeersbureau en bereikbaar op henning.rueder@germany.travel.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Diana Romijn winnares Roadshow Curaçao

Volgende bericht

Lees Reisburo Actueel #25 online

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.