NieuwsVideo

Video – Agentenactie Holiday Extras: 10% korting op luchthaven-lounges

Holiday Extras biedt jou en jouw collega’s nu de kans op het comfort en gemak van een luchthaven-lounge zelf te ontdekken tegen een speciaal tarief.

“We bieden toegang tot luchthaven-lounges overal ter wereld. Na de check-in of tijdens een langere transfer kan je hier de wachttijd doorbrengen op een veel leukere manier dan in de overvolle wachtruimtes van de luchthaven. Passagiers hoeven hiervoor geen businessclass-passagiers of frequent flyers te zijn. In de lounges worden verschillende services aangeboden. Zak lekker onderuit in een van de luxe stoelen en blader door een krant of een tijdschrift. Of maak gebruik van de wifi en geniet ondertussen van non-alcoholische, warme en koude drankjes en heerlijke hapjes. Fris jezelf op in een van de badkamers. Dit is allemaal in de prijs inbegrepen”, zegt Fieneke Bosters (Sales Manager bij Holiday Extras).

Agentenaanbieding
Boek nu met 10% korting jouw toegang tot meer dan 130 luchthaven-lounges wereldwijd bij de Holiday Extras. Klik hiervoor op deze link en kies vervolgens voor de menuoptie agentenkorting.

© 2019 – 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Hans Tattersall aangesloten bij TUI at Home

Volgende bericht

Aanbod Style in Travel volledig klimaatneutraal

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."