CoronavirusNieuwsVideo

Video – Brussels Airport mikt op meer dan 10.000 passagiers per dag vanaf 1 juli

Begin augustus wordt het aanbod op Brussels Airport verder uitgebreid naar 140 bestemmingen. Frankrijk, Spanje, Portugal, Griekenland en Italië zijn maar enkele van de toeristische hotspots die staan te popelen om reizigers te ontvangen.

Bij het begin van de zomervakantie zullen reizigers naar 100 verschillende bestemmingen kunnen trekken, waaronder Dubrovnik, Nice, Marseille, Athene, Corfu, Rhodos, Heraklion, Santorini, Catania, Napels, Firenze, Palermo, Venetië, Faro, Alicante, Ibiza, Tenerife en Las Palmas. In het totaal staan er de eerste week zo al 440 vertrekkende vluchten op het programma. Vanaf de week van 6 juli breidt het aanbod uit met nieuwe bestemmingen zoals Reykjavik, Almeria, Enfidha, Amman en Washington, afhankelijk van welke landen hun grenzen openstellen.

In totaal worden er die week 560 vertrekkende vluchten verwacht, ofwel zo’n 80 per dag. Dat aantal kan bovendien nog oplopen naarmate er meer reizigers een lastminutevlucht boeken. Heel wat gezinnen zijn er namelijk nog niet uit hoe ze hun vakantie willen invullen en zijn nog volop hun mogelijkheden aan het bekijken.

Op 1 juli zullen we voor het eerst in meer dan drie maanden tijd opnieuw meer dan 10.000 passagiers verwelkomen op Brussels Airport. Begin juli zal dat aantal al oplopen naar opnieuw meer dan 15.000 passagiers per dag. Dat aantal is natuurlijk maar een klein percentage van het gewoonlijk aantal reizigers in de zomervakantie, maar het is bemoedigend en het aantal passagiers zal bovendien elke week toenemen. Eind juli zullen er zo meer dan 20.000 passagiers per dag worden verwelkomd. Verspreid over de twee zomermaanden worden er in het totaal één miljoen reizigers vervoerd. Klik hier voor de bestemmingen.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Eurostar hervat treinverbinding Nederland - Londen

Volgende bericht

Aruba weer open en komt met Aruba Bezoekersverzekering

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."