CoronavirusNieuws

Video – De koning zegt ‘sorry’ vanwege reis naar Griekenland…

Koning Willem-Alexander heeft zojuist in een video-boodschap gereageerd op de gezinsvakantie naar Griekenland, dat veel stof deed opwaaien. “Met spijt in ons hart richt ik me tot u. Onze reis naar Griekenland heeft bij heel veel Nederlanders hevige reacties opgeroepen. Het doet pijn uw vertrouwen in ons beschaamd te hebben.”

Het koninklijke gezin kreeg een storm aan kritiek over zich heen toen bekend werd dat de koning met zijn gezin op vakantie ging naar Griekenland. De familie besloot de vakantie af te breken. “We zien de reacties van mensen op berichten in de media. En die zijn heftig, en die raken ons”, liet het koningspaar destijds weten.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. 21 oktober 2020 at 14:36 — Beantwoorden

    De Koninklijke familie heeft niets fout gedaan, door naar hun vakantiehuis in Giekenland te vertrekken.
    Ook zij hebben het echt op vakantie. Dagelijks vliegen of rijden mensen naar hun vakantiebestemming en/of naar hun zakelijke afspraak en daar hoor je niemand over.

    De vraag is alleen of de familie Oranje, vanuit hun positie, wel voldoende voeling hebben met de Nederlandse samenleving. Ook kun je vragentekens plaatsen bij de zogenaamde expertise van medewerkers van de Rijksvoorlichtingsdienst en andere adviseurs. Ook nu weer had deze commotie over de koninklijke familie kunnen worden voorkomen als de samenleving hierover eerst was gepost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Ook Luxemburg op 'oranje'

Volgende bericht

Disneyland Paris investeert in gigantisch zonnepanelenpark

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."