NieuwsVideo

Video – Dick Gussen (Corendon) over Costa Holanda

Deel dit artikel

Een all inclusive-vakantie in het grootste viersterrenhotel van Nederland en omstreken, op steenworp afstand van Zandvoort waar je ongelimiteerd gebruik kan maken van een beachclub en haar faciliteiten. Corendon doet het; de touroperator lanceerde Costa Holanda en afgelopen week mochten reisagenten dit concept zelf ervaren door er te proefslapen. TravelPro was daarbij en sprak met Dick Gussen (Brand & Marketing Manager bij Corendon).

Bekijk hieronder het video-interview en klik hier voor de foto’s.

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. Hajé van der Weide
    15 juni 2020 at 11:23

    Mooi verhaal maar klanten die een zonvakantie in Zuid Europa hebben geboekt zitten niet te wachten, uitzonderingen daargelaten, op een vakantie in Badhoevedorp. Als we naar Zandvoort of Amsterdam willen kun je dat vanuit heel Nederland als dagtrip doen. Daar ga je niet je voucher aan besteden wat natuurlijk wel de bedoeling is. Wees eens klantvriendelijk, wat jullie voorheen wel waren maar nu al een poos niet meer, en betaal gewoon de klanten HUN, en dus niet JULLIE, geld terug. Gaat helemaal nergens over dit en wie hier intrapt laat zich bedonderen.

Vorige bericht

Hoelang moet de branche nog wachten op staatssteun?

Volgende bericht

Q&A over reizen naar Curaçao

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."