Nieuws

Video – Disneyland Paris viert (bijna) 30-jarig jubileum

Deel dit artikel

Op 12 april 1992 verwelkomde Disneyland Paris officieel voor het eerst gasten na jaren van ontwerpen, planning en ontwikkeling om de magische droom van Walt Disney tot leven te brengen in Europa. Drie decennia later blijft het resort uitbreiden met nieuwe verhalen, figuren en avonturen, waaronder geliefde franchises zoals Pixar, Star WarsTM en MARVEL en is het de nummer één toeristische bestemming in Europa.

Over slechts zes maanden bereikt Disneyland Paris een belangrijke mijlpaal: het begin van de viering van de 30e verjaardag op 6 maart 2022, waarbij gasten meer magie kunnen verwachten. Deze unieke viering van het betoverende verleden en de enerverende toekomst van het resort nodigt gasten uit om een stralend nieuw tijdperk binnen te gaan waar ze samen groter dromen, luider lachen en meer genieten.

De 30e verjaardag van Disneyland Paris creëert een feestelijke sfeer en biedt tal van speciale ervaringen in het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park en de rest van het resort.

De Cast Members van Disneyland Paris staan centraal in de viering. Ze bieden de kenmerkende service van het resort en overtreffen elke dag de verwachtingen van de gasten door er alles aan te doen om elk bezoek speciaal te maken.

Meer details over de 30e verjaardag van Disneyland Paris worden binnenkort bekendgemaakt.

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Ticketverkoop Manchester United verzevenvoudigd dankzij Ronaldo

Volgende bericht

FTI met Air Cairo van Schiphol naar Hurghada

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."