TravelPro

Video – En The Masked Traveller van de eerste week is…

Ter gelegenheid van 60 jaar betrekkingen met Nederland lanceert de Korean Tourism Organization in samenwerking met TravMagazine, TravelPro en TravEcademy de campagne The Masked Traveller, waarbij je geweldige prijzen kan winnen!

Op het reisnotariaat van Travelproof hebben notarissen Maassen en Betist in een blinde trekking de volgende gelukkige winnaars uit ronde 1 geloot:

Winnaar vliegticket naar Zuid-Korea: Mari Temminck (TravelXL Reisburo Astra)
Winnaars dinerbonnen: Corine Ravestein (Vakantieparels) en Edo Smit (Vamonos Travels)

Niet gewonnen? Niet getreurd. Morgen start een nieuwe week met The Masked Traveller. Hint: beluister de TAT’s Travel Podcast.

Weet jij wie de tweede The Masked Traveller is?
Een branche-collega bij een reisonderneming of iemand die anderszins verbonden is met Zuid-Korea.

Ga dan snel naar  TravEcademy en vul je antwoord in. Je maakt kans op een van de vier vliegtickets naar Zuid-Korea met Korean Air of een van de tien dinerbonnen ter waarde van €50 in een Koreaans restaurant naar keuze. Je mag zo vaak meedoen als je wil!

Sinds 3 juni komt er elke dag een K-friend mascotte voorbij op al onze kanalen. In totaal zijn er vier verschillende; een branche-collega bij een reisonderneming of iemand die anderszins verbonden is met Zuid-Korea. Daarnaast zorgt de Korea Tourism Organisation voor veel informatie en verkooptips waardoor jij Zuid-Korea nog beter verkoopt. Dus houd onze websites, socials, podcast, nieuwsbrieven en cursussen op TravEcademy goed in de gaten!

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Exit mobile version