Nieuws

Video & foto’s – Cruise Travel zoekt retail op met Cruise Workshop

De boodschap is helder, Cruise Travel laat zich weer volop zien bij en richting de retail. Deze week organiseerde het in samenwerking met rederijen van de Carnival Corporation (Holland America Line, Seabourn Cruises, AIDA Cruises en Costa Cruises), Webbeds en HolidayTaxis twee Cruise Workshops.

“Het is de langetermijnstrategie van Cruise Travel dat we onze producten via wederverkopers willen verkopen. Dat willen wij uitdragen en daarom komen wij naar jullie toe door onder andere van dit soort avonden te organiseren. Wij proberen er alles aan te doen om een goede en betrouwbare partner te zijn waar jullie bij terecht kunnen”, aldus Ton Hendriksen (Commercieel Manager Cruise Travel).

Na een goed gevuld buffet werden de deelnemers aan de workshop verdeeld in twee groepen. Hendriksen presenteerde alles over Cruise Travel en haar partners, terwijl in een andere zaal tijd was voor speeddates met de verschillende rederijen. De aanwezigen lieten weten dat het goed was om één op één contact te kunnen hebben en om bijgepraat te worden. Onder andere het Cruise&More aanbod van Cruise Travel, waarin met onder andere Webbeds, HolidayTaxis en Vuelandia, bleek voor velen een eye-opener. Met Cruise&More stelt Cruise Travel zelf pakketten samen waarmee het de reisagent een onderscheidend product wil bieden met Nederlandse reisleiding en werk uit handen neemt.

Scroll verder voor een video van de Cruise Workshop.

“Met ons nieuwe systeem, waarbij we beschikken over een aanbod van vele cruisemaatschappijen wereldwijd via TravelTek, maar ook middels onder andere studiereizen, scheepsbezoeken, webinars, workshops, zeven dagen per week telefonische ondersteuning en de brochures willen wij laten zien dat Cruise Travel er staat voor de reisagent. Neem contact op wanneer je ergens vragen over hebt, maar zeker ook wanneer je tips hebt voor verbeteringen”, zo laat Hendriksen aan de aanwezigen weten. Na het afronden van de presentatie en speeddates was er nog tijd voor een drankje en een hapje en werden er nog de nodige prijzen weggegeven.

Cruise Travel – Cruise Workshop

Een korte impressie van de Cruise Workshop die Cruise Travel organiseerde in samenwerking met rederijen van de Carnival Corporation (Holland America Line, Seabourn Cruises, AIDA Cruises en Costa Cruises), Webbeds en HolidayTaxis.

Posted by TravelPro on Wednesday, April 17, 2019

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

ANVR: “Voeg vakantiereizen toe aan uitgangspunten Luchtvaartnota”

Volgende bericht

Jet Airways annuleert alle vluchten

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.