CoronavirusNieuws

Video – Garuda Indonesia: uitbreiding van het omboekbeleid

Garuda Indonesia heeft haar partners geïnformeerd dat het in lijn met de huidige wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van het coronavirus haar omboekbeleid heeft uitgebreid. Het omboekbeleid geldt nu voor reizen tot en met 31 oktober 2020.

“Hiermee anticiperen wij in het geval dat Indonesië haar grenzen in de komende tijd nog niet zal openen voor het buitenlands toerisme”, zegt Rick Wouters, Marketing & Sales Manager van Garuda Indonesia.

Enkele highlights uit het omboekbeleid:

  • De tickets zijn geboekt vóór 23 april 2020
  • De orginele vertrekdatum is uiterlijk 31 oktober 2020
  • De nieuwe omgeboekte vertrekdatum is maximaal met vertrek in dezelfde maand het jaar erna.
    Dus origineel vertrek in juli 2020 is maximaal om te boeken naar vertrek 31 juli 2021. Er mag eenmalig kosteloos gewijzigd worden


Het bovenstaande omboekbeleid is alleen geldig voor vluchten van/naar Amsterdam met Garuda Indonesia. Meer informatie is te vinden op: de Speciale Corona-pagina.

Verlenging Garuda Flex
Naast het bovenstaande verlengt Garuda Indonesia ook het ‘Garuda Flex’-programma. Hiermee kunnen nieuwe boekingen worden gemaakt met standaard flexibele voorwaarden, zodat er heel makkelijk en snel kan worden omgeboekt. Een van deze flexibele voorwaarden is dat er maximaal drie keer van vertrekdatum gewijzigd kan worden, zonder bijkomende administratiekosten.

Vliegen in het ‘Nieuwe Normaal’
Ook Garuda Indonesia heeft haar processen op de luchthavens veranderd, met name op haar grootste hub Jakarta, Soekarno-Hatta International Airport. Hieronder een video hoe het Nieuwe Vliegen eruit komt te zien.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Transavia start met verkoop van pakketreizen

Volgende bericht

Q&A met Muryad de Bruin (Curaçao Tourist Board)

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.