NieuwsVideo

Video – Geen Blue Monday voor TUI

Vandaag is het Blue Monday. Deze maandag van de laatste volle week van januari heeft alles om de meest depri dag van het jaar te zijn. TUI wil deze deprimaandag opvrolijken.

De dag begon voor heel wat treinreizigers exotischer dan gedacht. Op Amsterdam-Centraal speelde een Mariachi-band, de muzikanten namen na enkele vrolijke songs de trein richting het Vredenburgplein in Utrecht. Onderweg genoten de treinreizigers van hun aanstekelijke deuntjes. Zelden was er ’s ochtends zoveel sfeer op de perrons en in de trein en in het centrum van Utrecht.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Meest kindvriendelijke reisorganisaties onderscheiden

Volgende bericht

Airtrade aanwezig op de ITB Berlin

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."