Nieuws

Video – Passagiers flippen tijdens noodlanding Delta Air Lines

De Delta Air Lines vlucht 1425 was er één om niet snel te vergeten voor de 150 passagiers die onderweg waren van Atlanta naar Baltimore. Na een harde knal en rook in de cabine bleek er het één en ander niet helemaal in orde met de motor van het toestel en werd besloten een noodlanding in North Carolina te maken.

De piloot wist het toestel, met 150 passagiers, zonder problemen aan de grond te krijgen. In Amerikaanse media laten passagiers weten dat er tijdens de noodlanding aan boord werd gebeden, sms-jes naar familieleden gestuurd en er waren passagiers die begonnen te flippen.

Na de landing werd de passagiers een andere vlucht naar Baltimore aangeboden. Delta liet weten dat de motor van het vliegtuig is vervangen. Vandaag zal het toestel naar alle waarschijnlijkheid weer vliegen. Het onderhoudsteam van de luchtvaatmaatschappij gaat onderzoeken hoe de problemen aan de motor zijn ontstaan.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Electroland keert terug naar Disneyland Paris in 2020

Volgende bericht

Amber Borghuis nieuwe ‘experience creator’ bij Check-in PR

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.