CoronavirusNieuws

Video – Thalys viert hereniging met reizigers in nieuwe campagne

In deze ongekende situatie waarin we al een hele tijd niet bij elkaar kunnen zijn, kijkt Thalys uit naar de hereniging met haar reizigers. Vandaag gaat de #ReunitedAtLast-campagne van start in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland via digitale en sociale media, gecoördineerd door het Parijse marketingagentschap DDB. In een video spreekt Thalys haar trouwste reizigers toe met een positieve blik op de toekomst.

#ReunitedAtLast wordt gelanceerd op het moment dat Thalys geleidelijk aan meer treinen laat rijden en herinnert reizigers aan de charme en poëzie van een treinreis: de landschappen die voorbij komen, de afstand die vervaagt en de vreugde om elkaar eindelijk weer terug te zien op het perron. Als gezin, als koppel, met vrienden. Al deze verhalen beginnen aan boord van de trein.

Sinds 1 mei heeft Thalys haar aanbod tussen Amsterdam, Brussel, Parijs en Keulen vergroot. Hiermee wordt de bestaansreden van Thalys bevestigt: duurzame mobiliteit aanbieden en promoten, maar ook de banden tussen Europeanen versterken met oog op een verdere economische, culturele en sociale ontwikkeling in Europa.

“Samen met de toename van onze dienstregeling willen we onze reizigers helpen herinneren aan reizen en elkaar opzoeken. Met de nieuwe #ReunitedAtLast-campagne, die deze sterke emoties een nieuw leven inblaast, willen we mensen weer zin geven om te reizen,” legt Bruno Dierickx, marketing- en verkoopdirecteur van Thalys uit.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

TONK-regeling: kleine ANVR-reisondernemers en ZRA's tussen wal en schip

Volgende bericht

Hard Rock Hotel Ibiza gaat weer open

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.