Nieuws

Video – TUI’s nieuwe ‘Mein Schiff 2’ gedoopt in Lissabon

Deel dit artikel

Het nieuwste schip van TUI Cruises, ‘Mein Schiff 2’, is afgelopen zaterdag gedoopt in Lissabon. Net als Mein Schiff 1, dat vorig jaar in gebruik werd genomen, maakt het nieuwste schip deel uit van een nieuwe generatie schepen.

Carolin Niemczyk, zangeres van de Duitse band Glasperlenspiel, doopte het nieuwste lid van TUI Cruises. Mein Schiff 2 is de zesde nieuwbouw van de vloot en kon eerder dan verwacht in gebruik worden genomen.

Vorige week zondag vertrok de inaugurele reis vanuit Bremershaven om via La Coruna en Leixoes naar Lissabon te varen. Na de doopplechtigheid is het schip vertrokken om richting Cadiz om na een stop in Arrecife haar reis op 15 februari te eindigen in Las Palmas (Gran Canaria).

Samen met Mein Schiff 1 vertegenwoordigt Mein Schiff 2 een nieuwe generatie schepen. Beide schepen bieden een ruimere keuze aan hutten en suites en kunnen maximaal 2.894 passagiers ontvangen. De suites aan boord van de nieuwe Mein Schiff 2 zijn ontworpen door Patricia Urquiola, die ook de suites aan boord van Mein Schiff 1 heeft ontworpen. Het eerdere ‘Mein Schiff 2’, het omgebouwde Celebrity Mercury, heet inmiddels ‘Mein Schiff Herz’.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Vernieuwde suites SENTIDO’s Griekenland en SENTIDO Perissia (Turkije) gerenoveerd

Volgende bericht

Woensdag wordt een rampdag voor reizigers in België

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.