CoronavirusNieuwsVideo

Video – Win een studiereis bij Interhome

Als reisagent ben je er nu misschien wel meer dan ooit aan toe om er even helemaal uit te zijn. Wil jij er graag even tussenuit met je partner, gezin of wie dan ook? Zolang de grenzen van jouw favoriete vakantiebestemmingen nog niet open zijn, is het de hoogste tijd om kennis te maken met de mooie plekjes in ons eigen land. Wat dacht je van een weekendje uitwaaien op Schiermonnikoog? Maak kans op een weekendverblijf bij strandresort Schier.

Wat moet je doen?
Plaats een leuk social media-bericht over vakantiewoningen in Nederland of over het mooie Schiermonnikoog. Tag hierin Interhome en de hashtag #stayatholidayhome. De winnaar wordt 10 juni 2020 bekendgemaakt.

Wat kun je winnen?
Weekendverblijf in Strandresort Schier voor 4 of 6 personen. Datum in overleg met Interhome (maar buiten de schoolvakanties). O.b.v. eigen vervoer en logies.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. […] maakte je kans op een studiereis naar strandresort Schier op Schiermonnikoog. Rudolf Verbeek maakt vandaag de winnaars bekend. Je leest het goed, winnaars. […]

Vorige bericht

"Tunesië is veilig en klaar voor bezoekers"

Volgende bericht

Save the date: Webinars van EURAM

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."