Nieuws

(Video) Winnaar ‘Shake Up Your Summer’ Travel Impressions

Travel Impressions heeft het ultieme zomergevoel weten over te brengen met de Shake Up Your Summer actie voor de reisagenten.

Tijdens een zomer sales blitz waarbij agenten door het hele land werden verrast met een kistje vol cocktail ingrediënten, werd ook een actie gelanceerd waarbij agenten hun allerbeste, zelfbedachte cocktailrecept konden insturen. Aan die oproep is massaal gehoor gegeven. Uit de tientallen inzendingen is vandaag de winnaar heel toepasselijk gekozen in bar The Tailor van het Krasnapolsky hotel, verkozen tot beste hotelbar van Nederland!

Na een uitgebreide voorselectie door het bar team van The Tailor, werd uiteindelijk door het hotel de cocktail ‘Cherry Sour’ van Chantal Tolksdorf van Personal Touch Travel als ultieme zomercocktail gekozen. Chantal reist samen met een medereiziger af naar Ibiza en drie nachten verblijven in het splinternieuwe, deluxe Nobu Hotel Ibiza Bay, waar haar cocktail op de kaart komt te staan en ze ook een cocktailworkshop krijgt waar ze haar talenten nog verder kan ontplooien.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Lees TravelPro Webmagazine #15

Volgende bericht

Vanaf 2018: Amsterdam - Orlando met Delta

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."