Nieuws

Vier nieuwe ZRA’s voor de Travel Counsellors

Deel dit artikel

Travel Counsellors verwelkomde in augustus vier nieuwe zelfstandig reisadviseurs: Monique Slangen uit Sittard, Miranda Boekestijn uit De Lier, Marjolein Oudeman uit Baarn en Judith Nederveen uit Waalwijk. Deze nieuwe Travel Counsellors zijn inmiddels vol enthousiasme gestart.

Judith: “Ik vond de introductietraining heel interessant, ik heb veel geleerd en ben alleen maar enthousiaster geworden over Travel Counsellors. Ik voel aan alles dat ik de goede keuze heb gemaakt om mij hierbij aan te sluiten, het is allemaal zo goed geregeld. Het was pittig om in vier trainingsdagen zo veel informatie op te nemen en mijn hoofd zit heel vol maar ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.”

Marina Sneijders, recruiter bij Travel Counsellors: “We zijn heel blij met en trots op onze nieuwe Travel Counsellors; zij vertegenwoordigen wat wij zo heel erg belangrijk vinden in onze zoektocht naar nieuwe TC’s. Ze beschikken over de juiste ervaring, hebben een goed netwerk en bovenal zijn het echte commerciële ondernemers die met hun hart en gevoel voor service voor hun klanten de perfecte reis regelen.”

De komende maanden vinden er nog meer trainingen plaats en zal naar verwachting het aantal Travel Counsellors in Nederland en België stijgen tot over de 200 voor het einde van het jaar.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Video's & foto's - Courtesy Club-reis ultieme combi vervoersmiddelen TUI

Volgende bericht

Ook Isropa aangesloten bij SGRZ Retail

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."