Nieuws

Virgin Atlantic vaker naar Las Vegas

Virgin Atlantic gaat vanaf 3 april 2011 twee keer per week (op donderdag en op zondag) via Manchester naar Las Vegas vliegen. De nieuwe route wordt uitgevoerd met een Boeing 747-400. Het totaal aantal routes van Virgin Atlantic vanuit de UK komt hiermee op 33. Er worden tarieven geïntroduceerd voor vertrek vanuit Nederland, Belgie en Duitsland, inclusief de vlucht naar Manchester. Steve Ridgway, Chief Executive van Virgin Atlantic is erg blij met de vluchtuitbreiding. ‘De uitbreiding van het aantal routes dat wij vanaf Manchester uitvoeren, past in onze strategie om het aantal vluchten vanaf regionale airports in de UK op te voeren. Wij vliegen al dagelijks naar Orlando en Barbados vanaf Manchester. Door de nieuwe vlucht komt ons totaal aantal vluchten naar Las Vegas op negen per week. Inmiddels hebben wij, sinds de lancering van dagelijkse vluchten naar Las Vegas in 2000, al bijna twee miljoen passagiers naar deze bestemming vervoerd.’ Tickets voor de nieuwe route kunnen worden geboekt vanaf mei 2010.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Weekend voor agenten in Efteling Bosrijk

Volgende bericht

CarDelMar viert 5e verjaardag!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.