Nieuws

Vliegverbod tussen Suriname en Nederland opgeheven

Het vliegverbod tussen Suriname en Nederland is opgeheven waardoor er weer rechtstreeks van Suriname naar Nederland kan worden gevlogen, dat meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken. Er wordt wel gewaarschuwd dat Suriname met een zorgwekkende variant van het coronavirus een zeer hoog risicogebied is.

Buitenlandse Zaken adviseert om alleen naar Suriname te reizen als dat noodzakelijk is. Wie vanuit Suriname naar Nederland reist moet zich voor vertrek laten testen en moet bij thuiskomst verplicht in quarantaine. Omdat het aantal besmettingen met het coronavirus oploopt geldt er een vrijwel volledige lockdown in Suriname. Meer informatie over de in Suriname en Nederland geldende (reis)maatregelen is te vinden op de website van Buitenlandse Zaken in de rubriek ‘Coronavirus’.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Quarantaineplicht voor reizigers uit gebied met zeer hoog risico

Volgende bericht

KLM Holidays live: ook voor reisagenten

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.