Nieuws

Vliegverkeer Eindhoven Airport start weer op

Er landen en vertrekken weer vluchten op en vanaf Eindhoven Airport, de mist rond de luchthaven is weggetrokken. Er staan veertien extra vluchten gepland om de achterstand weg te werken.

Gisteravond strandden ongeveer 900 passagiers op de luchthaven, Eindhoven Airport annuleerde alle vertrekkende vluchten, vanwege de dichte mist. In totaal gaat het tot vanavond 23.00 uur om 40 tot 50 vluchten.

Het Rode Kruis zorgde met 500 veldbedden ervoor dat de gestrande passagiers werden opgevangen. Maar de meeste mensen gingen naar huis, familie of naar een hotel.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Eindhoven Airport annuleert alle vluchten vanwege dichte mist

Volgende bericht

Thalys start verkoop voor Disneyland Paris

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."