CoronavirusNieuws

Vliegverkeer naar Curaçao nagenoeg plat

Deel dit artikel

Curaçao heeft de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus flink aangescherpt. Het vliegverkeer van en naar het eiland en de scheepvaart worden nagenoeg stilgelegd.

Inwoners met een retourticket en een Curaçaos legitimatiebewijs kunnen de komende dagen terugkomen. Deze mensen kunnen zich uiterlijk 48 uur voor de vlucht melden via deze link. Curaçaohuis zal na afstemming met Publieke Zaken (Kranshi), per mail aan betrokkene een brief verstrekken waarin wordt bevestigd dat betrokkene een ingezetene van Curaçao is. Tevens wordt deze informatie doorgestuurd naar de luchtvaartmaatschappijen. Deze oplossing zal ingaan voor de vluchten vanaf woensdag 18 maart 2020.

Zelf eenvoudig een website maken met Simpsite: Geen ingewikkelde functies of opties, een professionele site kan helemaal gratis gemaakt worden!

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Iberostar sluit Spanje

Volgende bericht

Europa-Park en Waterwereld Rulantica blijven langer dicht

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."