Nieuws

VLM Airlines ook vanaf Luik

VLM Airlines gaat 1 mei aanstaande starten met het vliegen vanaf de luchthaven van Luik (Liege Airport) naar Bologna, Venetië, Nice en Avignon. Dat heeft de airline vandaag bekend gemaakt tijdens een persconferentie op de Belgische luchthaven. Gister werd bekend gemaakt dat VLM Airlines gaat vliegen tussen Rotterdam The Hague Airport en Hamburg.

Vorige maand werd bekend dat bmi start met nieuwe vluchten vanuit Luik naar de Beierse hoofdstad München op 29 maart 2015. De Britse luchtvaartmaatschappij bmi zal deze vluchten uitvoeren in samenwerking met Lufthansa door middel van code-share vluchten met BM en LH vluchtnummers. Beide luchtvaartmaatschappijen hebben het vluchtschema op mekaar afgestemd om zo de zaken – en vakantiereizigers toegang te bieden tot meer dan 200 wereldwijde Lufthansa bestemmingen via de hub in München.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Mooie GoPro-beelden vanuit AquaDuck (Disney Cruise Line)

Volgende bericht

Oad in zeecruises door samenwerking met Phoenix Reisen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.