Vacature

VNC Asia Travel zoekt reisexpert maatwerkreizen

VNC zoekt een reisexpert voor maatwerkreizen. Iemand met minimaal MBO werk- en denkniveau. Persoonlijke contact staat centraal en we overtreffen graag de verwachtingen van de klant. Houd je van verkopen, reizen samenstellen en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend? Ken je onze bestemmingen en heb je ruime ervaring in de reiswereld? Ben je open, positief, initiatiefrijk en kun je overtuigen? Mail ons dan je cv naar reizen@vnc.nl. Iedereen is welkom.

Dit is waarom collega’s graag bij VNC werken:

Informele sfeer
Een platte organisatie waar iedereen betrokken is. En waar je gewoon jezelf kunt zijn, daar houden we van.

Variatie in het werk
Lekker veel afwisseling. Gelukkig is dat met onze bijzondere bestemmingen niet zo moeilijk. Het houdt het werk leuk en uitdagend.

Zelfstandigheid
We werken in zelfstandige teams die waar het kan, zelf hun zaakjes regelen. Daarom is er ook veel ruimte voor eigen inbreng.

Natuurlijk spelen leuke collega’s, kantoorhond Balou, lekkere koffie & vijfduizend soorten thee ook een belangrijke rol. Verder ligt ons kantoor vlakbij station Arnhem en krijg je aan het einde van de maand een salaris dat boven de cao ligt. En een reis aanbieden zonder er geweest te zijn? Dat doen we liever niet. Daarom organiseren we regelmatig studiereizen naar de meest onvergetelijke plekken op aarde.

VNC Asia Travel is al 40 jaar reisspecialist op Azië. Wij hebben niet alleen een grote passie voor Azië, maar ook ongeëvenaarde kennis van reizen door dit werelddeel.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Greenpeace laat publiek actie tegen Schiphol kiezen

Volgende bericht

VvAA QualityTime zoekt reisspecialist maatwerk- en pakketreizen (Gesloten)

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."