Nieuws

Voigt Travel met charters naar poolcirkel in zomer

Deel dit artikel

Voigt Travel biedt in de winter van 2016 / 2017 een charterproductie van 64 rechtstreekse vluchten naar het poolcirkelgebied en noordelijker. De touroperator gaat vanaf komende zomer ook veertien charters aanbieden die rechtstreeks vliegen op Rovaniemi, de hoofdstad van Fins Lapland en op Tromsø in Noord-Noorwegen.

In de winter gaan er 56 charters naar de plaatsen Ivalo, Kittilä, Rovaniemi en Kuusamo in Fins Lapland. Acht vluchten gaan naar Evenes en Tromsø in Noord-Noorwegen. Voigt Travel is hiermee in staat om 12.000 passagiers naar het Pure Noorden te brengen en is daarmee marktleider in Nederland op deze regio.

Vanaf komende zomer wordt er een keer in het weekend en een keer door de week gevlogen in de periode van 3 juni tot en met 29 juli 2017. Op deze manier laat Voigt Travel 2.600 passagiers kennis maken met een unieke regio waar de zon in de zomer niet onder wil gaan. Voigt Travel is naar eigen zeggen de enige touroperator die in de zomer een charterproductie heeft waarbij er rechtstreeks wordt gevlogen. Doel is om de komende vier jaar het aantal vluchten en ook het aantal bestemmingen verder uit te breiden en vakanties in de zomer net zo bijzonder te maken als in de winter. In de zomer van 2019 moet dit aantal verdubbeld zijn.

 


Deel dit artikel
Vorige bericht

Voorlopig geen Lelystad-Zwolle Airport

Volgende bericht

Overname Peter Langhout door Havi Travel Group

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.