Vacature

Voigt Travel zoekt Product Coördinator

Voigt Travel B.V. is een kleine, zelfstandige reisorganisatie met reizen naar een aantal bijzondere bestemmingen in het Pure Noorden (Lapland, Noord-Noorwegen, Spitsbergen, Finland en Schotland) en het Ware Zuiden (Sardinië en Sicilië). Ons kantoor in Naarden is het middelpunt van alle inkoop-, touroperating- en verkoopactiviteiten, waaronder een eigen charterproductie in samenwerking met Transavia. Wij doen echt alles zelf! Zo’n 85% van onze reizen verkopen wij direct aan de consument, de overige 15% via tussenpersonen.

Doel van de functie
Je stelt de reizen en gerelateerde services en producten van Voigt Travel samen onder leiding van de Product Manager. En daarin ben je, op een of meerdere bestemmingen, een echte specialist. Je ondersteunt een creatief en dynamisch productieteam bij inkoop, productie en uitvoering van reizen en reisinformatie. Je werkt in een klein enthousiast team van specialisten aan een efficiënte en resultaatgerichte afhandeling van de reizen, in nauwe samenwerking met je collega’s van sales en marketing.

Toekomstperspectief
Het ontwikkelen van nieuwe reisproducten in lijn met de kernwaarden (creatief, persoonlijk en betrouwbaar) en strategische doelstellingen van Voigt Travel.

Wij zoeken
Een ondernemende en accurate Product Coördinator. Je hebt een positieve, flexibele en resultaatgerichte werkhouding. Je werkt nauwgezet en weet van aanpakken, bent van nature nieuwsgierig aangelegd en onderneemt actie om alles te weten te komen. Je werkt graag in een team. Je hebt lef, vindt het niet erg om in het diepe gegooid te worden, benut elke commerciële kans en durft ook beslissingen te nemen. Het is voor jou vanzelfsprekend in oplossingen te denken. .

Ontvangt leiding van
Product Team Manager

Belangrijkste taken en werkzaamheden
• Ondersteunt bij het inkopen van diensten en onderdelen van het product, op een of meerdere bestemmingen.
• Is medeverantwoordelijk voor het opstellen en beheren van reisschema’s, calculaties, inkoopcontracten, product- en reisinformatie.
• Is verantwoordelijk voor de uitvoering, ondersteuning en participatie in alle werkzaamheden bij het boekbaar maken van de verschillende reizen in het reserveringssysteem.
• Onderhoudt contacten met en handelt reserveringen af voor B-to-B klanten.
• Is vraagbaak en aanspreekpunt voor de afdeling sales en voor de betrokken leveranciers.
• Draagt zorg voor een zo efficiënt mogelijk capaciteitsbeheer en bezettingsgraad.

Benodigde kennis en vaardigheden
• Afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur in toerisme of hospitality.
• Zeer goede beheersing van MS Office, en dan vooral Excel.
• Heeft commercieel gevoel.
• Administratief zeer punctueel.
• Kan analytische denken en heeft een sterk cijfermatig inzicht.
• Kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren.
• Kan makkelijk omgaan met de logistiek van boekingssystemen.
• Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel de Nederlandse als Engelse taal.
• Beheersing van het Zweeds, Fins, Noors of Italiaans is een pré.
• Is stressbestendig en gewend om als vraagbaak te fungeren.
• Is in het bezit van goede contactuele eigenschappen.

Ons aanbod
Het gaat om een fulltime functie (39 uur p/w). We bieden je een informele, uitdagende en dynamische werkomgeving. Er zijn korte lijnen en we werken prettig en collegiaal samen in een klein team van alleskunners. We verwachten een grote mate van zelfstandigheid en je krijgt alle ruimte voor eigen inbreng en nieuwe initiatieven. Salaris conform CAO Reisbranche, functiegroep 4.

Lijkt het je wat?
Stuur dan een e-mail met je motivatie en C.V. naar marloes@voigt-travel.nl t.a.v. Marloes Meijer.
Voor meer informatie over deze functie kun je telefonisch contact met haar opnemen via telefoonnummer 035 – 69 90 312.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Garuda Indonesia lanceert de Wonderful Indonesia Weeks

Volgende bericht

Schiphol investeert in elektriciteit in plaats van diesel

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.