Nieuws

Volgend weekend rijden er geen treinen naar Schiphol

Deel dit artikel

Van donderdag 17 tot en met zondag 20 januari voert ProRail diverse werkzaamheden uit rond Schiphol. De luchthaven is in het weekend van 19 en 20 januari helemaal niet bereikbaar met de trein. De eerste twee dagen kunnen treinreizigers vanuit de richting Amsterdam nog wel op Schiphol komen.

Tijdens deze vier dagen rijden er geen treinen, maar bussen op het traject Schiphol Airport-Leiden. Intercity direct rijdt niet op het traject Amsterdam Centraal-Rotterdam. Op zaterdag 19 en zondag 20 januari is Schiphol helemaal niet per trein bereikbaar. Dan rijden ook op de trajecten Amsterdam Sloterdijk/Amsterdam Zuid-Schiphol Airport en Diemen Zuid-Duivendrecht bussen in plaats van treinen.

ProRail adviseert reizigers hun reis van tevoren te plannen via de NS Reisplanner op ns.nl of de NS app. In het reisadvies is een schatting opgenomen van de extra reistijd. Deze bedraagt circa 15-45 minuten.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Lees TravelPro 02 van 11 januari 2019 online!

Volgende bericht

Springlevend ‘fossiel’

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."