Nieuws

Volop aandacht voor het Nepal van TUI Nederland

 
19 juni – Onder grote belangstelling presenteerde Steven van der Heijde, CEO TUI Nederland en directeur ArkeFly, gisteren de nieuwe bestemming van Holland International en ArkeFly: Nepal. In samenwerking met de Ambassade van Nepal organiseerde TUI Nederland een borrel om te toasten op de nieuwe bestemming van de luchtvaartmaatschappij ArkeFly en de reismerken van TUI Nederland.
 
Met een rechtstreekse vlucht op zondag naar Kathmandu vanaf Amsterdam (met een korte tankstop in Bahrein) is ArkeFly de enige Europese airline die rechtstreeks naar Nepal vliegt. Op zondag 11 oktober wordt begonnen met de vluchten. Van der Heijden: ‘Er is geen bestemming als deze. Vakantiegangers die naar Nepal willen, zijn niet crisisgevoelig. Er is bijvoorbeeld geen vergelijking met het publiek dat naar de Caribbean gaat.’ Meer in TravelPro 25.

Deel dit...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Augustus: wintergidspresentaties Neckermann en Vrij Uit

Volgende bericht

Met ArkeFly en Holland International naar Kaapverdi

Auteur

TJ van Apeldoorn

TJ van Apeldoorn

T.J. is commercieel directeur bij TravelPro. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden heeft hij in November 2013 de deeltijd HBO studie Toerisme aan het Saxion in Deventer afgerond.