Nieuws

Volop avontuur met Sawadee ‘Wie is de Mol?’-reizen

Sawadee Reizen gaat per 1 januari 2013 exclusief ‘Wie is de Mol?’-reizen aanbieden. In de voetsporen van het razend populaire ‘Wie is de Mol?’ presenteert Sawadee zeven compleet nieuwe rondreizen. Misschien ontmasker jij de Mol… of ben je het zelf?

De rondreizen doen de bestemmingen aan van de verschillende seizoenen van ‘Wie is de Mol?’. De meest bijzondere locaties en belangrijkste hoogtepunten van het programma kun je zelf beleven. Natuurlijk kan een spelelement niet ontbreken: spannende ‘Wie is de Mol?’ opdrachten maken onderdeel uit van het programma. Een must-do voor ‘Wie is de Mol?’ fans en iedereen die reizen verrassend anders wil beleven.

De volgende bestemmingen zijn per januari te boeken: Jordanië, Thailand, Mexico, Spanje, IJsland en Indonesië. Zuid-Afrika, decor voor het komende seizoen, is vanaf maart te boeken. Kijk op: www.sawadee.nl/wieisdemolreizen

© 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Reisburo Actueel #24

Volgende bericht

Reiswerk Studenten Congres 2013 in Antalya

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."