CoronavirusNieuws

Vonhof (MKB) is ‘pislink’ over stoppen steun

Deel dit artikel

Jacco Vonhof (voorzitter MKB-Nederland) heeft in een interview met De Telegraaf laten weten dat hij pislink is over het abrupt stoppen van de overheidssteun. Hij benadrukt dat de overheid ten onrechte het frame gebruikt dat er € 80 miljard steun in bedrijven is gepompt, want in werkelijkheid zou het maar om € 10 miljard gaan.

Over branches die nog steeds steun nodig hebben, waaronder de reisbranche, zegt de MBK-voorzitter in de krant: “Ik denk dat nog een paar duizend ondernemers steun zouden gebruiken. Waarom zou je er dan nu zo plotseling mee stoppen? Dit zijn ondernemers die buiten hun schuld nog steeds hinder ondervinden, bijvoorbeeld omdat veel buitenlandse toeristen nog niet mogen komen.” Vonhof laat weten zijn boosheid te hebben geuit tijdens zijn wekelijks overleg met het kabinet, maar laat weten dat hij als reactie macro-economische verhalen over de dynamiek van de economie krijgt…


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Saudi Tourism Authority opent kantoor in de Benelux

Volgende bericht

KLM: geen plannen om volledig over te stappen op vegetarische maaltijden

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.