Nieuws

Voordelig mobiel internet tijdens skivakantie

Wil jouw klant mobiel internet tijdens zijn skivakantie voor een voordelig tarief en vrienden op de hoogte houden van zijn/haar laatste skiavonturen via Hyves, Twitter of Facebook? Of is jouw klant op zoek naar een voordelige manier om tijdens zijn wintersportvakantie zijn mail op zijn mobiel te checken? Dat kan nu met Droam. Snowtime Travel wil haar klanten helpen om mobiel internet tijdens hun skivakantie gemakkelijker en voordeliger te maken en is een samenwerking aangegaan met ‘Droam’. Dit is een Amsterdams bedrijf dat mobiel internet in het buitenland goedkoop en bereikbaar maakt. Met Droam heb je toegang tot de buitenlandse mobiele datanetwerken voor een vaste lage prijs per verblijf, per week, met een onbeperkte databundel. Droam levert een oplossing die je voor je verblijf huurt. Je krijgt een zogenaamde mifi mee, waarmee je jouw apparatuur (tot vijf apparaten tegelijk) verbindt. De mifi bouwt dan de verbinding naar bijvoorbeeld Orange of SFR in Frankrijk.  Droam is al beschikbaar voor € 65,- per verblijf, per week.  Meer info op:  www.snowtime.nl/voordelig-mobiel-internet-skivakantie.htm

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Win een reis naar Canada

Volgende bericht

Sarah Darwin opent duurzame ANVR bijeenkomst op Vakantiebeurs

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.