TravelPro

Voorkom een klacht achteraf

Danielle Goedkoop Business Development Manager EurAm

Danielle Goedkoop (Business Development Manager EurAm)

Er loopt iets mis op bestemming tijdens de reis van je klant. Een huurauto is niet beschikbaar, er is wat mis met de kamer, met het hotel of met een geboekte excursie… Niemand kan dit soort voorvallen 100% voorkomen, ook wij niet. Wel is het belangrijk om weten dat jij en je klant met EurAm er nooit alleen voor staat.

Klachten, terecht of niet, zijn altijd een uitdaging. Hoe ga jij hier mee om? Wat is een redelijke klacht? Vakantie is immers emotie en jij wil er alles aan doen om de klant een plezierige vakantie te bezorgen. Bovendien is de service die jij biedt de grote meerwaarde voor de klant. De stap naar zelf boeken op internet is helaas zo gezet en dat wil jij, en wij bij EurAm ook graag voorkomen door net dat stapje extra te zetten voor de klant. Zoals je weet is ter plaatse een oplossing vinden de beste manier om een klacht achteraf te voorkomen. Niemand wil, of je nu in een budgethotel hebt geboekt of niet, de haren van de vorige hotelgast aantreffen in het doucheputje of middenin een verbouwing van het hotel terecht komen. Dit soort klachten zijn vaak prima ter plaatse op te lossen.

Bij EurAm krijgt de klant altijd vouchers mee waarop het telefoonnummer van de lokale leverancier staat vermeld. Komt de klant er niet uit met de hotelreceptie dan kan er, 24/7 contact worden opgenomen met dat telefoonnummer. Vaak wordt er dan ter plaatse al voor een oplossing gezorgd en kan de klant verder genieten van zijn vakantie. Toch merken we regelmatig dat de klant ervoor kiest om direct de reisprofessional te bellen of te appen. Vanwege tijdsverschil wordt er dan soms onnodig tijd verloren en zit de klant langer in een voor hem ongewenste situatie.

Weet dat je niet alleen staat in dit soort situaties. Onze nooddienst is ’s avonds tot 22.00 uur en in het weekend bereikbaar op emergencies@euram.eu en deze inbox wordt twee keer per uur gecheckt. Samen proberen we voor een acceptabele oplossing te zorgen voor de klant. Alle communicatie gaat via de reisprofessional. EurAm is immers een B2B-organisatie en bovendien ken jij je klant het beste.

Ook bij natuurrampen of wegafsluitingen staan wij je bij. Denk aan de recente bosbranden bij Yosemite National Park en in West-Canada of de uitgestelde opening van de Tioga Pass afgelopen juni. Ons Support Team heeft proactief reisprofessionals benaderd om gezamenlijk een oplossing te zoeken zonder dat er veel extra kosten gemaakt moesten worden. Laten we samen de klant een geweldige reis bezorgen en een uitstekende service bieden. Wedden dat ze bij je terugkomen voor een nieuwe boeking?

EurAm, tailormade for you!

Danielle Goedkoop
Business Development Manager EurAm

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Exit mobile version