Nieuws

Vrij Uit gaat op in Neckermann Reizen

Deel dit artikel

Om binnen het internationale reisbedrijf meer de krachten te bundelen, gaan Vrij Uit en Neckermann binnenkort als één merk verder: Neckermann Reizen. In de afgelopen maanden is de samenwerking tussen de merken intern al verder geïntensiveerd, om het samengaan zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Het volledige aanbod autovakanties van Vrij Uit is daardoor al geruime tijd bij Neckermann Reizen te boeken. De reisorganisatie is nu zover om aan te kunnen kondigen dat de merknaam Vrij Uit op 28 maart uit de Nederlandse markt zal verdwijnen. Bij het merk Thomas Cook, dat exclusief via reisbureaus is te boeken, zijn er geen wijzigingen.​ “Door ons te concentreren op de merken Thomas Cook, te boeken via het reisbureau, en Neckermann Reizen, online te boeken via neckermann.nl, kunnen we onze positie als reisaanbieder op de Nederlandse markt nog verder versterken”, aldus Carola Hoekstra, Managing Director Thomas Cook Nederland, “hierdoor bieden we een nog breder totaalpakket van kwalitatieve vliegvakanties, autovakanties en stedentrips, tegen de beste prijzen aan”.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Slipperverbod voor wandelaars Cinque Terre

Volgende bericht

Eurostar: nieuwe route Londen - Amsterdam populair en recordomzet

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.