Nieuws

Vrij Uit sneeuwfestijn met Erik de Zwart

Zondag 31 oktober zijn de uitgestrekte bossen van landgoed Pijnenburg het toneel voor een heus winters spektakel. Het terrein bij theehuis ’t Hooge Erf in Lage Vuursche zal een uur lang omgedoopt worden tot een waar sneeuwparadijs. Met deze ludieke actie ondersteunt Vrij Uit haar wintersport campagne die op 1 september is gestart.
 
In de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 oktober wordt de klok één uur teruggezet en gaat de wintertijd in. Vrij Uit viert de start van de wintertijd op zondagmiddag, van 14.00 tot 15.00 uur door een heus winters spektakel neer te zetten. Sneeuwliefhebbers kunnen sleetje rijden, meedoen aan een sneeuwbalgooiwedstrijd en testen hoe goed ze zijn in het leggen van sneeuwkettingen (handschoen en eventuele skikleding niet vergeten!). Om helemaal in wintersportsferen te komen heeft Vrij Uit dj Erik de Zwart weten te strikken die het geheel muzikaal zal omlijsten.
 
Theehuis ’t Hooge Erf, dat in 2009 verkozen is tot het beste terras in de terrassentest van de Gooi en Eemlander, serveert 31 oktober ‘koek en zopie’ en andere winterse versnaperingen. Vrij Uit nodigt iedereen uit om de wintertijd in te komen luiden. Ook via haar eigen website, sociale netwerk websites als Hyves en Facebook en via promotieteams zal Vrij Uit zoveel mogelijk mensen oproepen.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. Sonja van Mourik
    28 oktober 2010 at 16:52

    Dit lijkt met echt gezellig. Gaan we zeker naar toe.

Vorige bericht

EurAm verbetert website na talloze testen

Volgende bericht

Dolphin Cove Negril geopend

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.