AdvertorialNieuws

Vroegboekseizoen positief van start; dé VakantieDiscounter heeft jou nodig!

Deel dit artikel

-ADVERTORIAL-

Het was vanwege corona lastig te voorspellen; start in januari het vroegboekseizoen als vanouds? Nu 2022 twee weken onderweg is, is dé VakantieDiscounter aan de hand van de boekingscijfers positief gestemd. Nederlanders zijn en blijven een reislustig volk. En al die boekingen leveren een hoop werk op…

Dé VakantieDiscounter is het grootste online reisbureau van de Benelux en is vastbesloten die positie te behouden. Door de coronacrisis is het bedrijf voor flink wat uitdagingen komen te staan. “Vanwege de continu wisselende maatregelen en de vele vragen die het reizen in coronatijd oproept, stond onze bereikbaarheid in het hoogseizoen onder druk”, aldus Hans van Hoffen, CEO dé VakantieDiscounter. “We leveren graag een goede service en dat was afgelopen zomer een flinke uitdaging.”

Sinds het voorjaar van 2021 is dé VakantieDiscounter flink aan het opschalen qua personeel. Kijkend naar het vroegboekseizoen tot dusver – dat aan de verwachtingen van het bedrijf voldoet – wordt er nog meer ingezet op extra personeel. Er worden momenteel 25 nieuwe Travel Agents gezocht om komende zomer het gewenste serviceniveau te halen.

Meer dan een klantenservicemedewerker
Als Travel Agent bij dé VakantieDiscounter kun je rekenen op een afwisselende baan en ben je meer dan een klantenservicemedewerker. Daar is Cynthia Polfliet – die vorig jaar de overstap maakte van een ‘stenen reisbureau’ naar dé VakantieDiscounter – het helemaal mee eens. “Het grootste verschil is voor mij het vele contact met klanten doordat we zo enorm veel boekingen hebben. Nu ben ik non-stop bezig met vakanties en alles wat daarbij komt kijken. Het ene moment geef ik advies over een reis naar Italië en het volgende moment regel ik een omboeking naar New York. Het werk is zo divers!”

Dé VakantieDiscounter heeft jou nodig!
Wil jij bijdragen aan het vakantiegeluk van de vakantiegangers en één van de 25 nieuwe Travel Agents zijn? Bekijk de vacature via werkenbij.vakantiediscounter.nl en wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij het groeiende reisbedrijf.

PS Dé VakantieDiscounter zoekt ook nieuwe collega’s op de marketing-, supply-, product- en development afdeling. Wie weet zit er iets voor jou bij! Bekijk alle vacatures.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

TAT's Travel Podcast – Duurzaamheidswappies, Travel Congress en… corona

Volgende bericht

BARIN houdt webinar op 21 januari

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.