Nieuws

Vrouwen op vakantie met vrouwen

Thomas Cook België is begonnen met het aanbieden van een compleet arrangement speciaal voor vrouwen die met andere vrouwen: zussen, moeders of vriendinnen op vakantie willen.

Vrouwen houden nou eenmaal ontzettend veel van shoppen en willen graag even ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Het is dan ook niet gek dat stedentrips populair zijn onder de dames. Uit onderzoek is gebleken dat dit soort ‘vriendinnenreizen’ voor hen ultieme ontspanning is en een ontsnapping aan man en kroost. Zij kunnen zich gedurende de vrouwendagen volledig richten op: lachen, gieren en lol trappen met andere vrouwen.

Lees de reactie van Marjolijn Blok, hoofd marketing Thomas Cook Nederland in TravelPro 14.

Melanie van Grunsven

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

De Efteling voortaan 365 dagen per jaar open

Volgende bericht

Vergroot je cruisekennis met Zeetours

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."