Nieuws

VS en Europa vliegen niet op Tel Aviv

De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA en Het Europees Agentschap voor de veiligheid van de luchtvaart (EASA) raden alle luchtvaartmaatschappijen af om te vliegen op Tel Aviv, wegens de onduidelijke veiligheidssituatie in het land.

Delta Airlines annuleerde al eerde alle vluchten naar Israël, na een raketinslag in de buurt van het vliegveld Ben Gurion in Tel Aviv. Delta was in een Boeing 747 met 273 passagiers onderweg van New York (JFK) naar Tel Aviv, toen het boven de Middellandse Zee omkeerde en naar Parijs vloog.

Ook KLM-vlucht schrapt vluchten van Amsterdam naar Tel Aviv. Hoe lang de opschorting duurt, is nog niet bekend. KLM bekijkt de situatie per dag. In Europa annuleerden ook Lufthansa, Air France en Brussels Airlines alle vluchten naar Tel Aviv.

 

 

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Emirates vliegt weer twee keer tussen Schiphol en Dubai

Volgende bericht

16% van de vakantiegangers wacht op last minute

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."