Nieuws

Vuelandia nodigt je uit voor een barbecue

Ben je geïnteresseerd naar de laatste ontwikkelingen en trends in de luchtvaart? En benieuwd naar diverse nieuwe mogelijkheden van Vuelandia systemen? Zin in een educatieve presentatie in Hoofddorp welke wordt afgesloten met een BBQ op het dakterras van Vuelandia? Meld je dan nu aan voor de Vuelandia BBQ!

Vooraf aan deze bbq brengt Vuelandia  jou ook graag op de hoogte van alle nieuwtjes en geeft een nadere toelichting op de directe verbinding met luchtvaartmaatschappijen waaronder de vertrouwde KLM. De Vuelandia Travel Navigator biedt nu nog meer mogelijkheden, ook met hotels, packages en autohuur. Tijdens deze presentatie ontvang je alle informatie en tips. Aansluitend op het educatieve gedeelte, is het tijd voor een hapje en een drankje! Dan bereidt de huis-top-sterren kok de beste steaks en lekkerste saté op houtskool! Mét een verfrissende rosé, cocktail of een cool beer toast Vuelandia dan graag samen met jou op een goede samenwerking!

De Vuelandia BBQ vindt plaats op vrijdag 7 juni, vrijdag 5 juli en vrijdag 2 augustus.

Locatie: Vuelandia Hoofddorp : Kruisweg 478 (2e verdieping) 2132 LA Hoofddorp
Duur: 17:30 uur – ca 21:30uur
Parkeren: je kunt gratis parkeren bij het kantoor
Openbaar vervoer: de locatie is gemakkelijk aan te lopen vanuit het trein- of busstation (circa 10 minuten).
Inschrijven: kan tot en met 29 mei via deze link.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Thomas Cook biedt nu ook last seconds aan via het reisbureau

Volgende bericht

Foto’s en video - Best of TUI...The Challenge 2019 van start

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."