Vacature

Vuelandia zoekt IATA Specialist

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan waarbinnen je jezelf uitstekend kunt ontplooien? Heb jij de echte drive en maak jij het verschil? Dan nodigen we je uit om Vuelandia te komen versterken!

De afdeling IATA vormt het hart van de organisatie en binnen deze afdeling worden alle online- en offline boekingen, aanvragen en wijzigingen afgehandeld. Met onze klanten heb je voornamelijk contact via de email, telefoon en online chat functie.

Binnen de afdeling IATA op locatie Hoofddorp zijn we op dit moment op zoek naar een :

IATA Specialist
(minimaal 24 uur).
De werktijden liggen tussen 09:00 en 17:30 uur van maandag t/m vrijdag.

Over de organisatie
Vuelandia is een snelgroeiend bedrijf binnen de reisbranche en een totaalleverancier (groothandel) op het gebied van reisproducten zoals hotels, vliegtickets en autohuur en Travel Booking Software. Afnemers zijn reisorganisaties zoals reisbureaus, (maatwerk) touroperators, mobiele reisagenten (ZRA’s) o.a.  Face2face Travel, Personal Touch Travel, The Travel Company, ITAC , Sambasso, Yaxa Reizen, Live2Travel, TravelXL en VakantieXperts . Tevens bedienen wij het MKB en midden- en grootzakelijke bedrijven die niet reis-gerelateerd zijn maar wel reizen willen verkopen. Scherpe inkoop, flexibele en betrouwbare systemen, goede service en laagdrempelig bedrijfsvoering, dat is waar Vuelandia bekend om staat en zich continue sterk voor maakt.

Wat ga je doen?
In deze diverse functie bedien je onze klanten zoals reisbureaus, (maatwerk) touroperators, mobiele reisagenten (ZRA’s) en MKB bedrijven. Je neemt aanvragen in behandeling, beheert queues , verzorgt de ticketing voor zowel individuele- als groepsboekingen. Bij Vuelandia wordt gebruik gemaakt van verschillende reserveringssystemen zoals Sabre, Amadeus, Galileo en Spark ten behoeve van de afhandeling van IATA ticketing. Door de diversiteit aan cliënten en activiteiten is dit een afwisselende en vaak uitdagende functie.

Wat wij van jou vragen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • je hebt een toeristische opleiding gevolgd en met succes afgerond;
 • 1 tot 2 jaar werkervaring met crs-systemen zoals Sabre, Amadeus e/o Galileo;
 • goede kennis van de IATA tarieven en de administratieve IATA taken;
 • affiniteit met touroperating;
 • goede kennis van het wereldwijde routenetwerk in de luchtvaart;
 • goede kennis van het Microsoft besturingssysteem en Office pakket (Outlook/Word/Excel);
 • een enthousiaste persoonlijkheid met een klant- en servicegerichte houding (soms ook buiten kantooruren);
 • stressbestendig;
 • planmatig en prioriteiten stellend kunnen werken;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een informele gezellig werksfeer binnen een hecht team in een dynamische snelgroeiende organisatie;
 • persoonlijke ontwikkeling- en groeimogelijkheden.
 • een marktconform salaris naar gelang de ervaring;
 • laptop van de zaak.

Wij hechten enorm veel waarde aan een goede sfeer binnen het team, daarom hebben wij regelmatig diverse activiteiten onder het mom van teambuilding.

Ben je enthousiast?
Ben je enthousiast geraakt over deze functie en voldoe je aan de functie-eisen? Wij zien jouw cv en korte motivatie(brief) heel graag verschijnen. Stuur deze uiterlijk 17 juni a.s. naar mikel@vuelandia.com. Wil je eerst meer weten of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Mikel van Nimwegen via 0900 – 440 00 00.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM en CityJet richten Air Antwerp op

Volgende bericht

Nederlanders gebruiken vakantiegeld niet voor vakantie

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.