NieuwsPush notificatie

VuelandiaHotels onder SGR

Het product VuelandiaHotels, onderdeel van Vuelandia en bij de meesten bekend als het platform voor alle hotelaccommodaties en beddenbanken – valt per direct onder SGR, dat hebben Mikel van Nimwegen en Danny Ruitenberg laten weten tegenover TravelPro.

“Vanuit de markt was veel behoefte om ons hotelproduct een SGR label te geven. Niet alleen om de consument te beschermen, maar ook om het samenstellen van eigen pakketten minder risico dragend te maken voor de reisagent. Dit is nu rond waardoor er voor heel veel partijen niks meer in de weg staat om bij ons hotels te gaan boeken”, aldus Van Nimwegen. De hotelboekingen die worden gemaakt via VuelandiaHotels worden ondergebracht bij Net Travel Associates (NTA), dat al jaren SGR-lid is en waarmee Vuelandia een zeer nauwe samenwerking heeft.

Van Nimwegen ziet dat gebruikers tevreden zijn over het feit dat in VuelandiaHotels alle hotelaccommodaties en 43 beddenbanken in één oogopslag zijn te benaderen. “In één klap vergelijk je alle beddenbanken en tegen de beste beschikbaarheid. Bijkomend voordeel is dat iedere reisagent zijn of haar eigen commissie kan bepalen en betalingen op verschillende manieren mogelijk is: op rekening, via iDeal of de creditcard.” Naast VuelandiaHotels biedt Vuelandia ook andere reisproducten aan zoals autohuur, transfers, citytrips, packages en vliegtickets. Van Nimwegen: “Wie niet beschikt over de juiste software om deze producten te kunnen verkopen kan via Vuelandia een whitelabel website afnemen die in eigen look and feel wordt vormgegeven, waarbij de gewenste producten volledig worden geïntegreerd”.

“Veel afnemers zijn razend enthousiast over VuelandiaHotels, maar ook onze andere producten en het aantal gebruikers neemt nog steeds fors toe. De succesfactor is met name de diversiteit en het brede assortiment van zowel reisproducten als IT oplossingen waarbij deze ook modulair af te nemen zijn”, aldus Van Nimwegen. Inmiddels maken onder andere Personal Touch Travel, Face2Face Travel, Gomundo, Bebsy, Otravo zakenreizen, Yaxa Reizen, Vakanties4all, Vakantienodig.nl, Ambiance Travel, VakantieXperts, Sambasso, Amondo, American Travelguide en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) gebruik van VuelandiaHotels.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Taiwan gaat voor 10% meer Nederlanders

Volgende bericht

KLM stopt tijdelijk met Insel Air

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.