Nieuws

Vueling daagt Nederlanders uit

Vueling daagt Nederlanders uitVliegt er straks een vliegtuig door de lucht met een naam die jij bedacht hebt? De Spaanse vliegtuigmaatschappij Vueling daagt Nederlanders uit om een naam voor één van haar nieuwe vliegtuigen te bedenken. De namen kunnen ingestuurd worden via de Facebook pagina van Vueling. De Spaanse vliegtuigmaatschappij organiseert de actie om de komst van zestien nieuwe vliegtuigen te vieren. Deze zomer vliegt Vueling met 70 vliegtuigen, zestien meer dan in 2012. Deze zomer vliegt Vueling op 100 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika.

Vanaf vandaag kan iedereen een naam voor één van de nieuwe vliegtuigen insturen via Facebook. De beste Nederlandse inzending wint een vlucht voor twee personen naar Barcelona. Deze speciale actie voor fans is een traditie van Vueling. Zo zijn er vliegtuigen met namen als ‘Vueling on heaven’s door’, ‘Be Vueling my friend’ en ‘Vueling Stones’. De actie loopt tot 15 februari 18.00 uur.

Kijk voor meer informatie op de Facebook actiepagina.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Family & Friends-dagen bij D-reizen

Volgende bericht

KLM laat reiziger bijbetalen voor koffer

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.